Soul Release

Sun-born out of egg (2)

 

Ik hoor je, zie je, voel je.
De volle wijsheid van je ziel,
je verlangen én de pijn van hetgeen je blokkeer

 

Wat is Soul Release?
Soul release is het bevrijden van de ziel, zodat de wijsheid en kracht van je eigen wezen vrij kan stromen in alle aspecten van je leven. Beter gezegd is het je persoonlijke zelf, inclusief ego met angsten, dat ruimte maakt voor de ziel die in zichzelf vrij is.
Tijdens Soul release sessies, spreken we de kern van je eigen wezen aan voor inzichten, aanwijzingen en heling.

Een Soul Release sessie
N.a.v. hetgeen je bezig houdt gaan we in gesprek. Daarin hoor en voel ik de stem van je ziel. Zo komt het thema aan het licht. Na overleg en overeenstemming over het thema gaan we in geleide meditatie. Ik ben afgestemd op jou en je ziel, en op de omvattende dimensies van de grotere werkelijkheid. Zo ontstaat de meditatie-reis en toont zich hetgeen uitgewerkt, geheeld en bekrachtigd kan worden.

Als Sjamaan en Soundhealer door geboorte, ervaar ik de verbinding met het grote geheel en de inwerking van dat wat speelt, wat bevrijd, geheeld en bekrachtigd kan worden.
Een meditatie-reis kan je zien als een trancereis met je ziel en je spirit, waarbij je tegelijkertijd wakker bent met je dagbewustzijn.
Mijn klank-zang is het voertuig voor de Bron-frequenties, waardoor jouw oorspronkelijke frequentie (energie) gereactiveerd wordt en heling plaatsvindt. Daarin kan je zelf de schoonheid, kracht, wijsheid en vrede ervaren van je eigen ziel.

 

12548961_931860123588545_3868091026563817743_n

Naar boven

 

Share

Reacties gesloten.