Mijn profiel

 

 

 

met-sieraden-vn-marijke-juni-2016

Lees hier ervaringen van cliëntenIk ben van mij.
Ik ben met mij.
Ik ben mijn begin.
Ik ben mij.
Ik ben een andere jij.
Jij bent mij.
Ik ben wij.
We zijn allen wij
Vrij
Om samen één te Zijn

.

Ik Ben, net als jij.


 

Wie ben je in essentie? Ik? Jij? Zij? Wij?
Van kinds af aan speelt die vraag in mij. Ik begreep niet dat de stralende kern in mensen verstopt werd achter versluierende buitenkanten en onbegrijpelijke codes. Maar ik leerde het spel van verstoppertje en speelde mee. Gaandeweg kreeg ik beeld van het hoe en waarom. In mij en in de ander.
Naast het steeds ervaren van de stralende zielskern in mensen, bracht mijn pad me inzicht, compassie en invoeling in de pijn van de ander om zichzelf binnen te houden. Als empaat hoor, zie en voel ik jou. Ik ken het pad aan den lijve.
.

Mijn leven bracht me via persoonlijk lijden naar steeds nieuwere bewustzijnslagen. Hierin ervaar ik steeds helderder het web van bestaan vanuit de Universele Bron. In mijzelf en in de ander en in de eenheid die we samen vormen. Ik ervaar de fluisterende aanwijzingen, impulsen en openbaringen van de kosmische krachten. Dit is de Bron waardoor ik me laat leiden en dragen. In leven en werk waarin voor mij geen onderscheid is.

 

Mijn werk en mijn leven
De vorm waarin ik werk is een combinatie van sjamanisme- en  lichtwerk. Je kan het zien als quantum healing ter hereniging van de Eenheid in de fysieke realiteit.
Ik ben vertaler en stemgever van de hoger frequente energieën in beeld en klank. Dat is gewoon wat ik ben om te doen wat ik te doen heb. Daarin ervaar ik de roep van die Eenheid die is. In de aarde en in de verlangende mens middenin de stormen van het leven. Van jongs af aan, hoor ik daarin klanken.

 

De kracht van klank
Waar het uitdijende bewustzijn het begrip overstijgt, is het woord ontoereikend als verbindende brug en vindt aldus geen ingang in die mens.
.
De Klank als drager van de bronfrequenties, resoneert op diepere zijnslagen dan het woord.  Klank raakt en ontwaakt ons voorbij  de ratio en het gekende bewustzijn en activeert de connectie met je Ware Zelf, waarop heling plaatsvindt.
.
Ik ben
En zo ben ik poort en katalysator. Ik beweeg vanuit het grotere geheel en ben in verbinding met wat in jou is. Niet als idee of concept maar in directe en vaak fysieke waarneming. In gelijkwaardigheid en compassie.
Het is die ik ben.

 

Sinds 1992 help ik mensen om zich hun Ware Zelf te herinneren en hun eigen meesterschap te leven. Heel en al.

Je bent van hart welkom,
.
In Liefde
Yolinde Galama
 

 

 

Share

Reacties gesloten.