Essentie Coaching

 Barnsteen Namaste

Nu is de tijd. Nu is jouw tijd!
De tijd om in beweging te komen
vanuit het hart van je Zijn

 

 

 

Owning our own story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it.

Embracing our vulnerabilities is risky but nearly as dangerous as ginving up on love and beloning and joy, the experiences that make us the most vulnerable.

Only when we are brave enough to explore the darkness we will discover the infinite power of our light.

-Brené Brown-

 

 

Leef je volle potentie

Er is een moment in je leven dat je kunt kiezen om verder aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, of om de beslissing te nemen de volle potentie van je Zijn te leven.

Je kunt verder werken aan blokkades, oude pijn, blinde vlekken en al wat het leven je spiegelt. Verhelderend, uitzuiverend en steeds meer bewust wordend. Je onderzoekt de “’nee-stroom”’ in de veronderstelling dat die je uiteindelijk zal leiden naar jouw “’ja-stroom’”.
Er is echter een moment, dat het verlangen van je Ziel zo indringend wordt, dat het enige antwoord is om dit verlangen serieus te nemen en het te volgen. Dan onderzoek je wat je wezenlijkste wens is, wat jouw talenten zijn waarin je vreugde en vervulling ervaart, wat het is waarin je boven je beperkingen uitstijgt, waarin je je compleet en open voelt en één met alles.

Waar ligt jouw passie? Vervulling?
Waarmee wens je je plek in te nemen en de wereld te bieden die je wezenlijk Bent

Sessies
Tijdens een sessie luister ik naar de stem van je Essentie, zodat je die zelf kunt verstaan midden in dat wat het leven op je bord brengt.
Vanuit het hart van het Universum zing ik het hart van je Ziel, opdat die doortrilt door je hele systeem en ervaarbaar voor je wordt. Dat wat daartussen ligt komt aan het licht om ruimte te maken voor je Authentieke Zelf, Heel naar lichaam, hart en ziel.

Meesterschap
Ik ga over Meesterschap. Ik ben een non-Meester. JIJ bent de Meester. Net als ik.

Dat wat je ten diepste wenst, bestaat niet. Niet buiten je maar het bestaat wel ín jou en drukt zich uit in je verlangen. Het is aan jou om het tot leven te brengen.
Het vraagt jóuw Mastering. Jij bent de Meester. Jij bent de Schepper en je bent volledig mens. 
Als je niets van je menselijkheid verborgen houdt voor je eigen blik en bewustzijn, ligt ook de wijsheid en grootsheid van je essentie binnen handbereik.

Van Meester tot Meester
Essentie coaching betekent dat ik jouw authentieke essentie zie en versta. Juist daar waar je het zelf over het hoofd ziet.
In gelijkwaardigheid en hart- en zielsverbinding, help ik je om het diepste in jezelf te verstaan op jouw unieke pad.
Het werk bestaat uit het onderscheiden waar je je Ware Zelf tot uitdrukking brengt en waar je je laat leiden door patronen van je ego. Vrij van oordeel, het is slechts het pad. Daarin kan je steeds helderder je eigen Essentie en wijsheid ervaren en leven.

Ik begeleid je in Liefde op je pad van jouw Meesterschap 

Naar boven

Share

Reacties gesloten.