Lezingen

‘Ongeneeslijk’ betekent slechts dat er op dat moment geen antwoord is.

Het antwoord kan verstaan worden als de vraag helder wordt. 

 

 

FB_IMG_1441806067134

 

De helende kracht van omvattend bewustzijn, in alles en alle omstandigheden.

Bewustzijn in de heldere leegte van Stilte, waarin de Scheppingskracht vibreert.

 

 

Bewustzijnslagen tekening-page-001

 

 

Music - Medicine Chinese karakters

Verschillende interactieve lezingen over bewustzijn in relatie tot gezondheid, (chronische) ziekten en andere vormen van lijden

 

Je totale zelf ontmoeten in ziekten en je levensenergie bevrijden

-Auto-immuunziekten en moeiteloos gezond zijn-

In de ruimte van je bredere bewustzijn liggen mogelijkheden voor heelwording.

In mijn leven met ruim 40 jaar SLE (Lupus) heb ik een gezonde omgangsvorm met Lupus ontwikkeld. Het lijden én de weg met inzichten die zich door de jaren heen openbaarden, hebben me geleid tot een integrale benadering die ik graag wil delen met anderen met een auto-immuunziekte. Het heeft mij gebracht voorbij de pijn en de beperkingen, naar bewustzijn, vitaliteit, vreugde en gezondheid.

Er is geen wezenlijke korte termijn oplossing. Er is wél een pad met grote mogelijkheden. Een pad van ontwakend en verruimend bewustzijn. Een pad van groei. Groei úit de beperking en ín mogelijkheden en kracht.
Daarbij is een auto-immuunziekte een meedogenloze én rechtvaardige Meester naar de mogelijkheden van heelwording.

Na vele pieken en dalen, hoop en wanhoop, na driemaal gestaan te hebben middenin de Poort van de Dood, werd ik wakker in het besef dat de levenskracht, ongeschonden IN de cellen is. Als de soundhealer die ik ben, ben ik vervolgens gaan klank-zingen voor m’n cellen om de oorspronkelijke levenskracht te activeren. En zie, hier ben ik, vitaal en gezond.

In deze lezing vertel ik over mijn ervaringen en inzichten op dit levenspad met SLE. Het is mijn wens om daarmee over te brengen dat t.a.v. auto-immuunziekten zo heel veel meer mogelijk is dan je in 1e instantie zou denken. Mogelijkheden naar gezondheid en vitaliteit. Na de lezing is ruimte voor uitwisseling en vragen. Tevens bied ik een geleide meditatie als oefening in lichaamsbewustzijn. Daarnaast zal ik klank-zingen om de helende werking van Klank te laten ervaren.

Als je interesse hebt voor 1 van deze lezingen, kun je me dat laten weten per mail . Bij voldoende belangstelling organiseer ik de locatie.

-Voeding van lichaam, hart en ziel-

Dat ons lichaam goede voeding nodig heeft om gezond te blijven, hoeft geen betoog. Om te groeien en te ontwikkelen heeft het lichaam gezonde voeding nodig.Exact zo is het voor ons emotioneel- en mentaal lichaam. Deze lichamen zijn subtieler maar net zo reëel en ook deze lichamen behoeven gezonde voeding. Zij reageren op de stemmingen, emoties en sferen om ons heen en op de informatie die via alle kanalen tot ons komt en inwerking heeft op alle lagen van je mens-zijn. Fysiek, emotioneel, mentaal, etherisch en de ziel.In wat we tot ons nemen met onze subtiele lichamen is heilzame voeding voor natuurlijke groei en daarin is verstoring die de natuurlijke doorstroming belemmert.

Waar voedt jij je mee? Wat activeert de hogere en lagere aspecten in je emotioneel- en mentaal lichaam?

In deze lezing ga ik in op de verschillende subtiele lichamen en hun relatie met omgevingsfactoren en algehele gezondheid.

-Helend bewustzijn-

Wat een mens ook doet, beleeft en lijdt, welk pad hij ook gaat en waar hij ook zoekt, ontwakend, ontsluierend bewustzijn is daarbij altijd de bepalende factor.

Het is als een reis door alle omstandigheden heen, waarin het bewustzijn zich aandient als we niet in angst of willen en moeten verzeild raken.

Als ervaringsdeskundige weet ik dat er tal van werkende, helende methoden, therapieën, voedingswijzen en benaderingswijzen zijn waarin -wat je ook kiest als jou passend- bewustzijn uiteindelijk cruciaal en bepalend is. Bewustzijn als zijnde ‘awareness’ dat op welke helingsweg dan ook, de heelwording integreert en bestendigt en op alle niveaus verbindt. Bewustzijn dat ruimte en mogelijkheden biedt voor oorspronkelijk Heel-Zijn.

Hierover vertel ik graag in deze lezing.
In liefde en compassie voor ieder, inclusief mijzelf.
Share

Reacties gesloten.