Klankmeditatie

Groepswerk Klankmeditatie

In de stilte spreekt het Al.
Je kunt je oren openen
voor de volle, levende stilte
In het hart van je Zijn.

In die stilte vibreert de frequentie van het Al
En die kan stem krijgen in klank.
Jouw klank

Je eigen stem als weg naar ontspanning, stilte, zelfinzicht en heling. De harmoniserende resonantie van je eigen stem ervaren. Met meditatie beoefen je de natuurlijke kunst om te rusten in jezelf. Daarin kom je in contact met je innerlijke stilte en de Eenheid die je bent. Tijdens een geleide klankmeditatie wordt je uitgenodigd om vanuit de stilte, je vrije klank te klinken vanuit verschillende gebieden.
Daarin kan je de harmoniserende resonantie van je eigen stem ervaren. Het waarnemen van klanken wordt gestimuleerd door het ervaren van de resonantie van klankschalen en drums. In de stilte na de klank kun je de Stilte waarin alles Is ontdekken.Vorm:
7 x wekelijkse klankmeditaties of een eenmalige klankmeditatie.
Aansluitend is een klankconcert mogelijk waarin je ontspannend liggend, de helende werking kan ervaren van diverse etnische instrumenten en van de helende stem.

Alles in het universum is opgebouwd uit vibratie en resonantie.
De vibraties van klank hebben dan ook een directe uitwerking op alle lagen van het menselijke systeem en op de ons omringende ruimte.
De menselijke stem is doorlaatbaar voor een veelheid aan hoge frequenties en daarmee in staat om o.a. fysieke gebieden aan te spreken op hun eigen oorspronkelijke frequentie.
Iedere (lichaams-)cel is een klankresonator en resoneert op de klank.
Klank is in directe resonantie op fysiek, mentaal, emotioneel, etherisch en spiritueel niveau.

Share

Reacties gesloten.