Individuele begeleiding

individuele-begeleiding

 

Ik hoor je, zie je, voel je,

de volle wijsheid van je ziel,

je verlangen

én de pijn van hetgeen je blokkeert

Ervaringen

In de sessies met Yolinde, wordt helder wat onder mijn symptomen ligt.  Na bevrijding van de beklemming, bekrachtigt zij de vrijgekomen kracht. En gaandeweg werden de symptomen minder en mijn kracht groter.
Mora
In mijn praktijk in het buitengebied tussen Gorssel en Eefde geef ik individuele begeleiding en groepsactiviteiten. Ik doe dit nu vijfentwintig jaar en prijs me gelukkig om daarmee te doen wat ik ben en anderen daarmee te begeleiden om hun eigen volle potentie te leven zodat symptomen, oude inprents en patronen opgelost kunnen worden, en de wijsheid en kracht van je Ware Zelf wordt aangesproken om vitaliteit en heelheid te manifesteren in elk aspect van je leven.

.

Klank
In de sessies wordt de helende stem  ingezet ter transformatie, integratie en bekrachtiging. Tevens leidt de klank ons in de zielenreis.
.
De vrije klank van de helende stem, is een pure drager van de frequenties van de Bron. Deze frequenties zijn als een verbindende poort. Klank met deze frequenties heeft het vermogen om ieder deel van ons terug te brengen naar de frequentie van Eenheid. Heel. Geheeld.
Het brengt ons voorbij de spinnenwebben van gedachten, ideeën en oude kwetsuren, in de ruimte van het hart en de ziel, in het gebied voorbij tijd en ruimte en het doorgaande leven in de verbinding met alles.
Het is een gebied waarin ik van nature thuis ben en werking heb. Ontroerd en krachtig.
.
De klank resoneert altijd op de ziel en haar levenskracht en wijsheid. De klank maakt ervaarbaar en toont de essentie van je Ware Zelf.
 
.
Wat mag je verwachten
Ontspanning, klachtenvermindering, vitaliteit, levenskracht.
Inzichten en helderheid.
Activatie van je zelfhelend, regenererend vermogen. Ook bij chronische aandoeningen en beperkingen.
Heling van onderliggende thema’s, trauma’s en patronen.
Ontsluiering van je authentieke kracht, gave en zielsbestemming
Bekrachtiging van je wezenlijke zelf, haar kracht, wijsheid en potentie.
.
Wat ik vraag
Je bereidheid om jouw pad te gaan. Een pad van verruimend bewustzijn en groei. Groei uit de beperkingen en in je mogelijkheden en kracht. Vallend, opstaand, trouw aan jouw Pad van Essentie.
.
Wat ís het? Hoe heet het? Wat gebeurt er?
Verschillende mensen zeggen verschillende dingen:
Essentie coaching, spirituele begeleiding, sjamanistische heling, naar hart en ziel verstaan worden, individuele systemische opstellingen. te zijn in de ruimte van innerlijke stilte, reis naar het hart van je wezen, het spoor van mijn hart …
.
Alles is waar.
Ik volg jou en je Ware Zelf naar waar het ons leidt.
 
.

 

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten. Tarief € 60

 

 

Voor informatie, contact of afspraak

Share

Reacties gesloten.