Helende stem

Helende stem inidvidueel

De klank ontstaat in het moment in volledige afstemming op jou en spreekt je totale systeem aan op alle niveaus. 

Helend, scheppend en integrerend

 

Klank voor

Hoogfrequente klanken, een directe weg naar Thuis-komen in jezelfTijdens een sessie zing ik voor je en voor het thema dat je inbrengt of dat zich aandient. Dat kan alles zijn. Iedere vorm van blokkade en disbalans (letsel, trauma, chronische pijn en ziekte), en bij ontwikkelingsstappen of overgangsmomenten in persoonlijke- en spirituele bewustzijnsgroei. De hoge frequenties in de klank resoneren op elk gebied waar disbalans is en brengen integratie, genezing en bewustwording teweeg. Ter ondersteuning kunnen diverse etnische instrumenten worden ingezet. De beelden en energiepatronen die tijdens de klank ontstaan, deel ik desgewenst met je zodat herkenning in het bewustzijn kan plaatsvinden.

.

Je eigen stem als instrument 
Als het je wens is om met je eigen stem doorlaatbaar te zijn voor de helende frequenties, dan gaan we op ontdekkingsreis naar jouw Klank n.a.v. het thema dat in je speelt. Gaandeweg ontsluieren zich daarin gebieden in je stem, lijf en systeem. Je stem wordt steeds vrijer voor de frequenties van de Bron. De Bron in jou. Als je dan je vrije Klank zingt, van binnen naar buiten, bekrachtig je de vrije stroom van die Bron van je Authentieke Zelf. Je heelt jeZelf en je kan je stem aanwenden voor het welzijn van anderen.

.

Voor wie
Voor mensen met een verlangen naar heelwording. In welke vorrm, n.a.v. welk symptoom dan ook.
In het proces ontstaat ruimte voor het bevrijden van je potentieel en je oorspronkelijke levenskracht, levensenergie en levensvreugde.

Kwaliteit 
Het is mijn kracht om in hart-en zielsverbinding, mensen te leiden naar de grotere werkelijkheid van hun ware oorsprong om deze te integreren in lichaam, hart en ziel in het dagelijks leven.

Zielzang 
Vanuit het hart van het Universum zing ik het hart van je Ziel.

Naar boven

Share

Reacties gesloten.